JaBeeLL – Rozenkwarts

19,95 incl. btw

Estimated delivery between 25-11-2020 - 01-12-2020

Beschrijving

Rozenkwarts werd in de oudheid in verband gebracht met de goden Amor en Eros. Deze steen worde veel gevonden in Madagaskar, Brazilie, India, Namibie en de Verenigde Staten.

Rozenkwarts is de steen van de liefde, leer jezelf te accepteren zoals je bent zodat we anderen ook kunnen liefhebben om wie ze zijn. Rozenkwarts is ook de steen van het kind, het beschermt wat kwetsbaar is en maakt weerbaar. Helpt tegen heimwee.

Het JaBeeLL met 10 prachtige edelstenen gaat je helpen om stil te staan bij momenten van geluk. Iedere steen staat voor iets wat je dankbaar maakt.

Iedere steen betekent iets, geeft je positieve energie en maakt je sterker.

Kies een JaBeeLL: Kijk bij de betekenis van de edelstenen en kies een JaBeeLL die bij je past of kies intuïtief de steen die je mooi vindt.

Het gebruik:  Neem je JaBeeLL mee in je tas, leg hem op je bureau of je nachtkastje. Hang hem aan je sleutelhanger of stop hem in je broekzak. Associeer het JaBeeLL met positiviteit. Neem iedere dag even de tijd om je te focussen op momenten van geluk en dankbaarheid. Durf het leven te vieren. Wees blij met wat je hebt. Niets is vanzelfsprekend in het leven, geniet van de schoonheid van kleine dingen, die mooie zonsopgang, lieve vrienden. Vier alle successen, gewoon blij zijn. Sta elke dag stil bij wat je hebt, wat lukt, wat goed gaat. Maak anderen blij door belangstelling te tonen. Tel wat je hebt, niet wat je mist. Omarm wie je bent, laat jezelf zien. Dit zijn niet alleen gedachten maar ook een levenswijze! 

Count your blessings