Mindful Home » Contact » Links

Onder deze rubriek zijn links en informatie te vinden. Je vind hier o.a links en artikelen over mindfulness, meditatie en Yoga.

Heb je zelf een link of artikel die je wilt delen neem even contact met ons op.


Liever Los

Lieverlos is een natuurgeneeskundige massage praktijk voor vrouwen en een kleinschalige yin yoga & mindfulness studio. Caroline van Lieverlos heeft een persoonlijke aanpak ontwikkeld in het werken met burn-out, stress en spanningsklachten. De praktijk ligt in de Rivierenbuurt van Amsterdam-Zuid. Vergoedingen voor massagetherapie en mindfulness zijn mogelijk, afhankelijk van de door jou gekozen zorgverzekering. Bij Lieverlos mindfulness Amsterdam en yin yoga Amsterdam bestaan de groepen uit maximaal 6 deelnemers. Ook voor stoelmassage Amsterdam kun je bij Lieverlos terecht. Bezoek de website van Caroline Vermeulen voor meer informatie. Klik hier!


De verbindingswinkel

Bea Kalter geeft yogalessen en mindfulness trainingen voor individuen en groepen. Ook is Bea auteur en zijn haar boeken via onze webshop te bestellen. Bea zal enkele keren per jaar een gast blog publiceren op onze website. Wil je meer weten over Bea Kalter en wat ze voor jou kan betekenen? Bezoek haar website de verbindingswinkel.