Meteen naar de inhoud
Logo Kinderhulp

Mindful Winkel steunt Nationaal Fonds Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen en jongeren in armoede van 0 tot 21 jaar die in ons land opgroeien in armoede. Dit doen ze door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken. Ze doen dit altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, bewindvoerder, wijkteam van de gemeente of jeugdhulpverlener. Zij weten welke kinderen echt onze hulp nodig hebben en kunnen bij ons een aanvraag voor een kind indienen.

Wij zijn als Mindful Winkel graag maatschappelijk betrokken en steunen de werkzaamheden van nationaal fonds kinderhulp. Dit doen we omdat het zo’n ontzettend goed doel is en helaas ook zó nodig is. Elk kind verdient een onbezorgde jeugd en het is fantastisch dat Kinderhulp zich daar zo voor inzet!

Hoe helpt de Mindful Winkel?

Wij steunen Kinderhulp door het maken van reclame en het beschikbaar maken van een donatie systeem in onze webshop. Draag jij Kinderhulp ook een warm hart toe? Dan heb je de mogelijkheid om tijdens het afrekenen van je bestelling een donatie te doen. Elke bedrag is welkom en alle beetjes helpen! Ook kun je ervoor kiezen om jouw opgebouwde spaarpunten te doneren. De waarde van jouw spaarpunten betalen wij uit aan Kinderhulp.  Het doneren van je spaarpunten kan via je account pagina. Doe je tijdens het afrekenen een donatie dan sturen wij nog een leuk cadeautje mee met je bestelling.

Tip is je bestelbedrag net onder de drempel voor gratis verzending, doneer dan voor Kinderhulp. Zo bespaar je op verzendkosten en maak je kinderen blij!

Eerst meer weten wat nationaal fonds Kinderhulp allemaal doet? 

Bekijk de video hieronder & kijk eens op de website 

Ontvangen Donaties

Ontvangen donaties worden hier bijgehouden. Wij hebben als (eerste) doel gezet om een bedrag van €250,- te kunnen doneren! Wanneer dit is bereikt vermelden we dit hier en starten we opnieuw. Help jij mee?

De waardering van www.mindfulwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.
Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Hallo,

Welkom bij de Mindful Winkel!

Laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. Veel Minful shop plezier!

Wist je dat je bij de Veel Gestelde Vragen al veel antwoorden op je vragen kunt terug vinden?