Over de Mindful Winkel

De mindful winkel is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van meditatie- yoga- en aanverwante producten. Wij vullen de online winkel regelmatig met mooie en eerlijke producten die bijdragen aan een mindful leven.

Onze producten helpen en stimuleren om stil te staan bij waar we nu eigenlijk zijn en waar we mee bezig zijn. Met onze producten hopen we bij te dragen aan het genieten van de kleine geluksmomentjes, het onthaasten en het zorgen voor onszelf en elkaar. Of het nu een meditatiekussen, yoga mat, wierook of een mooi sieraad is, je vind het in onze shop.

De mindful winkel bestaat sinds 2018 en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende naam in Nederland en België op het gebied van meditatie producten. Wat ons onderscheid is onze hoge mate van klantbetrokkenheid en service, dit zie je terug in onze klantbeoordelingen.

Onze webshop is zo ingericht dat winkelen bij ons ontspannen en mindful is. Met ons gemotiveerde “Zen” team werken we vanaf het moment van bestellen tot aan de levering van je bestelling aan een unieke belevenis.

Het team van de Mindful Winkel hoopt je te mogen verwelkomen als nieuwe klant!

 

namaste footerLet us become Your Mindful Store

Klantenservice

Hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, informatie of advies over onze producten? Onze klantenservice helpt je graag verder!

Wij adviseren wel altijd eerst even de informatie op deze pagina te lezen wanneer je op zoek bent naar informatie over het bestelproces, levertijd, retourneren en garantie- en algemene voorwaarden.

Adres & Contactgegevens

  Inschrijven Nieuwsbrief
  Ik ga akkoord met het privacybeleid (AVG)

  pexels torsten dettlaff 3571094

  Hoe je ons kunt bereiken:

  • Telefoon : +31683798164  (laat een bericht achter)
  • WhatsApp ons voor de snelste responstijd (ook ‘s avonds en in het weekend)
  • Email: contact@yourmindfulstore.com
  • Afhaal & Postadres : Poeruit 26, 2771RD Boskoop
  • KVK nummer : 72581999
  • Btw nummer: NL001978411B82