Meteen naar de inhoud

Mediteren

mindfulness beginnen met mediteren

Beginnen met mediteren (deel 2)

In ons vorige blog heb je kunnen lezen welke vormen van meditatie er zijn en wat het je oplevert om te mediteren. We zijn begonnen met korte meditatieoefeningen. Hopelijk is dit je goed bevallen en kun je niet wachten om de duur van je meditaties verder uit te breiden, of ben je hier zelf al mee begonnen. Dat is mooi want daar willen we het in dit artikel verder over hebben. Minder stress door te mediteren Nu… Verder lezenBeginnen met mediteren (deel 2)

meditatiekussen kopen

Meditatiekussen kopen? 5 adviezen!

Je wilt een meditatiekussen kopen?  Meditatiekussens zijn er in verschillende vormen, maten en dessins. Waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een kussen en wat zijn de verschillen? In dit blog lees je er meer over. Wat is de functie van een meditatiekussen? Een meditatiekussen heeft natuurlijk de functie om op te gaan zitten tijdens het mediteren. De kleermakerszit en halve Lotus zijn de meest gebruikte houdingen om te mediteren, een meditatiekussen… Verder lezenMeditatiekussen kopen? 5 adviezen!

beginnen met mediteren deel 1

Beginnen met mediteren (deel 1)

Mediteren, hoe moet ik beginnen In ons vorige blog heb je kunnen lezen wat voor nut mediteren nu eigenlijk heeft. Wat je er allemaal voor terugkrijgt als je op regelmatige basis (het liefst elke dag) wat van jouw “kostbare” tijd aan meditatie besteedt. Gewoon even in het moment zijn in plaats van al bezig te zijn met wat er voor je ligt en wat er allemaal nog op je to do list staat. Waarom mediteren ? In… Verder lezenBeginnen met mediteren (deel 1)

meditatie het nut

Het nut van mediteren

Het nut van mediteren. 15 positieve effecten Twijfel je weleens om te beginnen met mediteren en wil je weten wat nu eigenlijk het nut is ? In dit artikel helpen we je een beetje op weg want mediteren kan iedereen en is bovendien ook nog eens heel verstandig om te doen. Het effect van mediteren Waarom wil je mediteren en wat is het effect van meditatie? Waarschijnlijk ben je dit artikel aan het lezen omdat… Verder lezenHet nut van mediteren

De waardering van www.mindfulwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 214 reviews.
Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Hallo,

Welkom bij de Mindful Winkel!

Laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. Veel Minful shop plezier!

Wist je dat je bij de Veel Gestelde Vragen al veel antwoorden op je vragen kunt terug vinden?