Meteen naar de inhoud

Je wilt graag een mooie pendel kopen maar ziet door de bomen het bos niet meer? De mindful winkel heeft zo’n 100 verschillende pendels beschikbaar. We begrijpen dus dat dit overweldigend is en dat de keuze lastig kan zijn. We geven je graag 5 tips om een pendel kopen iets eenvoudiger voor je te maken.

Tip 1 Het materiaal van de Pendel

Pendels zijn er in verschillende materialen. Heb jij al een voorkeur voor een bepaald materiaal? Een pendel koop je met gevoel en is een persoonlijke keuze die gebaseerd zou moeten zijn op intuïtie. Maar om de keuze alvast wat makkelijker te maken zou je bij jezelf na kunnen gaan wat je gevoel ingeeft over de volgende pendel materialen.

Heb je na het lezen van dit rijtje direct al direct al één of meerdere materialen die ja aanspreken of een positief gevoel bij je oproepen? Onthoud of noteer jouw keuze dan en ga verder naar het volgende punt. De ervaren pendelaar laat wellicht ook zijn spirituele keuze meespelen wanneer er een materiaal wordt gekozen. Voor de beginner adviseren wij om bij trouw te blijven aan je intuïtie.

Tip 2 De vorm van de Pendel

Pendels zijn er naast verschillende materialen ook in zeer uiteenlopende vormen. Nu je een materiaal hebt gekozen kun je nadenken welk gevoel één van de volgende vormen bij je oproept.

Staat er een vorm bij die jou een goed gevoel geeft? Noteer deze dan samen met het gekozen materiaal en je ben al weer een stapje verder in je zoektocht. Onthoud dat een pendel kopen een gevoelskwestie blijft en dat deze tips je keuze simpelweg wat eenvoudiger maakt. Blijf je na het selecteren van onze tips straks toch hangen op een pendel die in eerste instantie niet aan je selectie voldoet, dat dit dan toch gewoon jouw pendel moet zijn.

Tip 3 Pendel met ketting of koord

Pendels zijn te koop met een ketting of koord. Welke heeft jouw voorkeur? Over het algemeen is het wel zo dat de meeste pendels zijn voorzien van een ketting. Heb jij een specifieke voorkeur voor een koord dan blijft de keuze over het algemeen beperkt tot een pendel van hout. Een ketting is vaak gekleurd in wit metaal, koper of messing. Kies je voor een chakra pendel dan is de ketting ook vaak nog voorzien van steentjes.

Tip 4 Het gewicht en formaat van de pendel

Zeker niet onbelangrijk. Ben je opzoek naar een kleine pendel of heb je er liever één van groot formaat?  Ook het gewicht speelt zeker een rol. Een pendel kopen doe je om te gaan gebruiken dit moet dan wel comfortabel zijn. Ook hier telt, wat geeft je gevoel je in? Een wat zwaardere pendel,  groot of klein of toch liever een pendel die wat lichter in de hand ligt. De pendel wordt straks jouw instrument dus zeker iets om over na te denken.

Tip 5 De belangrijkst tip. Kies met gevoel!

De bovenstaande 4 tips zijn superhandig om het enorme assortiment pendels wat uit te dunnen en de keuze wat eenvoudiger te maken. Maar als je straks je zoektocht begint en je blijft bij dezelfde pendel terugkomen dan is dat jouw keuze. Je gevoel liegt immers niet. Wil je een pendel kopen om te gaan starten met pendelen en kun je nog wat tips gebruiken. Lees dan: Pendelen 10 tips die je moet weten. Ben je al een ervaren pendelaar opzoek naar een nieuwe pendel laat dan je pendel helpen met je  keuze.

Bekijk alle pendels.

Veel succes met je zoektocht

De waardering van www.mindfulwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.
Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Hallo,

Welkom bij de Mindful Winkel!

Laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. Veel Minful shop plezier!

Wist je dat je bij de Veel Gestelde Vragen al veel antwoorden op je vragen kunt terug vinden?