Resultaat 1–12 van de 65 resultaten wordt getoond

Pendel Kopen?

De mindful winkel heeft een groot aanbod in pendels van allerlei materialen en vormen. Voorbeelden uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld:

Eigenlijk zijn ze, zelfs als je er geen gebruik van zou maken al een fantastisch sieraad om willen hebben.

 

Wat is een pendel?

Een pendel is, zoals je hierboven al hebt kunnen lezen een voorwerp wat gemaakt kan zijn van verschillende materialen en wat verschillende vormen kan hebben. De pendel hangt aan een draadje of kettinkje en wordt vaak gebruikt om antwoorden te krijgen op je vragen, dit noemen we pendelen.

Door het gebruik van een pendel kun je in contact komen met je onderbewuste en antwoord krijgen op vragen waar je met je bewuste geest (nog) geen antwoord op kan geven.

 

Welke pendel past bij mij?

Volg je hart en intuïtie wanneer het gaat om een pendel uitzoeken, vertrouw op je gevoel! Wanneer jij je aangetrokken voelt naar een pendel dan zit je er nooit naast. Ben je al wat meer bekend met pendelen dan is het vaak fijn om meerdere pendels te hebben. Zo heb je er altijd één die past bij het vraagstuk waar voor je hem wilt inzetten.

 

Pendel opbergen

Wanneer je jouw pendel even niet gebruikt is het fijn om deze netjes in een tasje te bewaren. Bij sommige pendels wordt er al een tasje bijgeleverd en anders kan deze hier worden mee bestelt. Vergeet ook niet je pendel regelmatig te reinigen! Het schoonmaken van je pendel zorgt ervoor dat de energie beter bewaard zal blijven en de lezingen zuiverder zullen zijn.

Wil je gaan beginnen met pendelen?

Als je nog geen of weinig ervaring hebt dan hebben wij een mooi artikel voor je waarna je direct aan de slag kunt gaan met je nieuwe aanwinst. In onze pendel starters guide leer je o.a. hoe een pendel werkt en waarvoor hij kan worden ingezet. Verder vertellen we hoe de pendel moet worden ingesteld en hoe deze moet worden vastgehouden en gebruikt. Je leest of pendelen gevaarlijk kan zijn en hoe jij je pendel het beste kunt reinigen en onderhouden.

Lees hier verder>