Meteen naar de inhoud
spirituele cadeautjes 1

Spirituele Cadeautjes

De meest originele manier om iemand te verrassen

Weet je niet goed wat kopen voor je geliefde met nieuwjaar, Kerstmis of op een andere bijzondere dag? Kies dan eens voor een spiritueel cadeautje. Zo weet je zeker dat het met een glimlach ontvangen wordt. Inspiratie voor de leukste spirituele cadeautjes vind je hieronder!

De beste manier om je liefde te tonen

Bij spirituele cadeautjes denk je in de eerste instantie misschien aan tarotkaarten of een pendel, maar het is zoveel meer dan dat. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een helende edelsteen of een bijzondere geluksbrenger. Met deze unieke cadeautjes toon je aan je dierbare hoeveel je van hem of haar houdt. Want je hebt ze met veel zorg en liefde uitgekozen. Wat is er mooier dan dat?

Voor je spirituele vrienden en familieleden kan je natuurlijk wel yoga-accessoires, tarotkaarten of een pendel kopen. Zij zullen het maar al te graag ontvangen! De juiste keuze hangt dus af van de interesses van je geliefde. Maar één ding is zeker: spirituele geschenkjes zijn altijd een goed idee!

Zo kies je het ideale spirituele cadeautje

Spirituele cadeaus zijn er in alle geuren, kleuren en maten. Dat maakt het vinden van het ideale geschenkje heel wat moeilijker. Wil je een pendel? Dan moet je eerst nog weten welke kleur en welk materiaal er bij je dierbare past. Een eenvoudige taak is het niet. Gelukkig zijn er enkele bijzondere manieren waarop je het perfecte spiritueel cadeau kan vinden!

Kies aan de hand van het sterrenbeeld

Als je graag een edelsteen voor je geliefde wilt kopen, kan je het perfect exemplaar uitkiezen aan de hand van het sterrenbeeld van de persoon. Elk teken heeft namelijk een kristal dat erbij past. Zo maak je het geschenkje nog zoveel specialer om te ontvangen!

Kies aan de hand van de werking

Een edelsteen kan je ook uitkiezen op basis van de werking. Als je bijvoorbeeld iemand kent die wel wat hulp kan gebruiken op vlak van liefde is de rozenkwarts een aanrader. En zo heeft elk kristal zijn eigen bijzondere kracht.

Kies aan de hand van de chakra’s

Een spiritueel geschenkje kan je ook kiezen aan de hand van de chakra’s. Als je dierbare nood heeft aan stabiliteit en op zoek is naar zichzelf, kan je bijvoorbeeld een cadeautje in de rode kleur van de wortelchakra kopen. Dit kan een edelsteen zijn, maar ook kaarsjes, beeldjes of andere voorwerpen zijn een mogelijkheid.

Spirituele cadeautjes: de leukste ideeën

Nu je weet hoe je het best betekenisvolle cadeautjes uitkiest, is het handig om inspiratie op te doen. Je ene vriendin die dol is op tarotkaarten geef je natuurlijk het nieuwste tarotdeck. Maar wat als je helemaal niet weet wat geven? Laat je inspireren door onderstaande ideetjes!

Geef een starterset

Eén van de beste dingen die je kan doen, is een startersset cadeau geven. Ken je iemand die enorm geïnteresseerd is in yoga? Geef dan een yogamat en enkele andere toebehoren cadeau. Je kan hetzelfde doen voor iemand met een interesse in pendelen, tarotkaarten, enzovoort.

Schenk een bijzondere geluksbrenger

Of iemand nu spiritueel is of niet, een geluksbrenger wordt altijd goed ontvangen. Geef bijvoorbeeld een lief engelbeeldje of een ketting met een speciaal symbool. Zo laat je het hart van je dierbare zeker smelten!

Doe een herinnering cadeau

Spirituele geschenken hebben altijd een bijzondere betekenis, maar je kan er nog meer betekenis aan geven door te kiezen voor een cadeautje dat je geliefde herinnert aan een speciaal moment.

Denk daarbij aan een bepaald symbool dat jullie vaak tegenkomen of iets waarmee jullie samen altijd ontzettend moeten lachen. Zo krijg je een spiritueel cadeau om nooit meer te vergeten!

De waardering van www.mindfulwinkel.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 216 reviews.
Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Hallo,

Welkom bij de Mindful Winkel!

Laat het ons weten als we je ergens mee kunnen helpen. Veel Minful shop plezier!

Wist je dat je bij de Veel Gestelde Vragen al veel antwoorden op je vragen kunt terug vinden?