Meteen naar de inhoud

Aromafume wierookblokjes Witte salie — 40g

 3,95
Verdien 4 Spaarpunten

Aromafume wierookblokjes Witte salie — 40g

 3,95
Verdien 4 Spaarpunten

Dit product aangeschaft? Verdien 5 spaarpunten door een beoordeling te geven!
Met de aankoop van dit product verdien je 4 Spaarpunten.
Artikelnummer: 8901362070743 Categorie: Tag:

Aromafume wierookblokjes Witte salie, negen stuks per doosje. Inclusief informatiefolder in het Nederlands, Duits, Engels, Italiaans, Frans en Spaans. Wordt

Let op: Alleen geschikt om te gebruiken in combinatie met een Exotic Incense Diffuser. Deze zijn specifiek ontworpen voor veilig gebruik en om de juiste temperatuur te krijgen voor het verspreiden van de geuren van de Aromafume wierookblokjes.

Op welke manier zijn de Exotic Incense Diffuser en Aromafume wierookblokjes te gebruiken?  De Exotic Incense Diffuser is specifiek ontworpen om de juiste temperatuur te krijgen voor het verspreiden van de geuren van de Aromafume wierrookblokjes. Let op: Andere geurverdampers en/of wierookbranders zijn niet geschikt! – Steek een waxinelichtje aan. Plaats deze in de Exotic Incense Diffuser.  – Leg het wierookblokje op het koperplaatje. – Het wierrookblokje brandt zo’n 45-60 minuten. De diffuser wordt heet, raak niet aan! – Blaas het waxinelichtje daarna uit en laat de diffuser en het wierookblokje afkoelen. – Het wierookblokje wordt zwart en hard na gebruik, het smelt niet.  – Het blokje kan na gebruik bij het biologisch afbreekbaar afval.   Ingrediënten  Elk wierookblokje bevat een schat aan natuurlijke ingrediënten zoals aromatische houtsoorten, exotische bloemen, natuurlijke extracten van boomschors en bomen, harsen, bladeren en bloemsoorten. De geur-oliën die verwerkt worden bij de productie van wierookblokjes voldoen volkomen aan de IFRA-eisen en de oorsprong ervan is steeds verantwoord (www.ifraorg.org). Asvrij, minimale rook, niet toxisch, geweldig aroma.

De historie van Aromafume Aromafume wierookblokjes worden vervaardigd door een Indiaas familiebedrijf. Al vijf generaties lang maakt deze familie wierook- en parfumerie producten volgens een geheim familierecept. Ze combineren de eeuwenoude kunst van het vervaardigen van natuurlijke wieroken met geuren die passen bij deze tijd. India is de bakermat van vele specerijen en wierookhars (olibanum) en heeft van oudsher een band met het maken van wierook. Daarnaast ken het land een rijke Ayurvedische traditie waar veel kennis beschikbaar is over de helende werking van kruiden, bloemen en planten. De onderlinge samenhang tussen de specerijenhandel en Ayurvedische principes zorgde voor een uitwisseling van kennis en de ontwikkeling van veel prachtige wierooksoorten.

Gewicht 340 kg
Soort

Witte salie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aromafume wierookblokjes Witte salie — 40g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Meer weten over Aromafume wierookblokjes Witte salie -- 40g? Of hulp nodig bij je bestelling. Wij helpen je graag verder!