Meteen naar de inhoud

Kansa Wands ayurvedische massage set

 190,95
Verdien 191 Spaarpunten

Kansa Wands ayurvedische massage set

 190,95
Verdien 191 Spaarpunten

Dit product aangeschaft? Verdien 5 spaarpunten door een beoordeling te geven!
Met de aankoop van dit product verdien je 191 Spaarpunten.
Artikelnummer: 8719497616213 Categorie:

Deze set bevat de 4 originele Kansa Ayurvedische massagestaven: voor voetmassage, lichaamsmassage, gezichtsmassage en meridiaanmassage.

Verpakking: Verpakking: Stijlvolle kartonnen donkerblauwe geschenkdoos, met brochure in het Engels, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.
Land van herkomst: India.

Productspecificaties
Kansa staven zijn gemaakt van een mix van metalen, voornamelijk koper en tin. Deze combinatie wordt in het Westen brons genoemd en in India, Kansa. De handgrepen zijn gemaakt van duurzaam kwaliteitshout voor een zachte grip, zodat u nauwkeurig en effectief kunt werken.

– Kansa voetmassage staaf (± 13.5 x 6.5 cm), om de voeten te ontspannen of als gebruik bij voetreflexologie.
– Kansa gezichtsmassage staaf (± 12 x 4.5 cm), voor directe revitalisering van het gezicht
– Kansa lichaamsmassage staaf (± 18 x 9 cm), voor ontspanning van de grotere spiergroepen.
– Marma staaf ( ± 10 x 8 x 3 cm), voor meridiaanstimulatie, reflexologie en triggerpoints.
 

Kansa massage
Kansa massage bevordert een gezonde huid en vermindert lichamelijke spanningen, pijn, congestie en ontstekingen. Deze Kansa staven zijn ontworpen volgens de oude Indiase ayurvedische traditie en combineren het beste vakmanschap met de zuiverste materialen. Dit resulteert in massagehulpmiddelen van onovertroffen kwaliteit die soepel langs de contouren van voeten en lichaam glijden. Ze verwijderen op een zachte manier overtollige hitte en gifstoffen en bevorderen doorstroming van levensenergie (prana) door het hele lichaam.
 

Gebruiksaanwijzing
Breng massage-olie aan op het betreffende lichaamsdeel en masseer op zachte wijze. Bij het gebruik van Kansa, kunnen de huid en olie wat grijs van kleur worden. Deze grijsheid is een indicatie voor de zuurgraad van de huid. De kleurverandering betekent dat de overtollige zuurte uit de huid wordt getrokken, een zachte vorm van ontgifting.
 

Reiniging & Verzorging van uw Kansa-staven
Voor persoonlijk gebruik
Reinig het bronzen deel van de Kansa staven met een koude, vochtige doek en een druppel essentiële olie van rozemarijn of tea tree olie.

Voor professioneel gebruik
Volg uw gebruikelijke gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Reinig de staven altijd na elk gebruik en na elke klant, zoals hierboven vermeld staat. Zorg ervoor dat er geen sporen van essentiële olie achterblijven op het bronzen deel van de Kansastaven om huidirritatie te voorkomen.

Energetisch heropladen
Om de Kansa staven energetisch op te laden en te zuiveren, houdt u het metalen oppervlak af en toe onder stromend koud water, of plaatst u het bronzen deel van de Kansa staven gedurende 15 minuten in Himalayazout, of wrijft u ze op fris, schoon gras dat het ‘vuil’ naar de aarde afvoert.

Gewicht 1000 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kansa Wands ayurvedische massage set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping
Chat openen
1
Meer weten over Kansa Wands ayurvedische massage set? Of hulp nodig bij je bestelling. Wij helpen je graag verder!