47% korting!

En nu… digitaal detoxen

 11,25  5,95
Verdien 6 Spaarpunten

En nu… digitaal detoxen

 11,25  5,95
Verdien 6 Spaarpunten

Dit product aangeschaft? Verdien 5 spaarpunten door een beoordeling te geven!
Met de aankoop van dit product verdien je 6 Spaarpunten.
Artikelnummer: 357965 Categorie:

Hoe moet dat eigenlijk, leven? Vaak doen we maar wat. Meestal werkt dat verrassend goed, soms pakt het wat minder fraai uit. Voor de momenten waarop je zin hebt in een gebruiksaanwijzing ‘leren-surfen-op-de-golven-van-het-leven’ is er de En nu…-reeks. Een reeks toegankelijke boekjes vol praktische mindfulness, humor, positieve psychologie, yoga en herkenbare verhalen van onbekende doch inspirerende mensen. Je hoeft er niet voor naar het klooster, En nu… biedt hulp in het dagelijkse, hectische leven, en is prima te lezen, ook voor niet-spirituelen.  

En nu… digitaal detoxen. Piep! Bij elk leuk appje dat binnenkomt, maken we een verslavende shot dopamine aan. Is er niets aan de hand en kunnen we gewoon doorklikken, selfies blijven maken en altijd bereikbaar zijn? Of wordt het tijd voor een digitale detox die ons weer met beide benen in het echte, analoge leven neerzet?   

Hoe kunnen we een beetje gezond en mindful omgaan met alle apparaten om ons heen? Dit boek is een bezinnende reddinsboei tussen alle bits en bytes.  

  • isbn: 9789060307526
  • uitvoering: paperback, geïllustreerd
  • aantal pagina’s: 96
  • druk: 1

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “En nu… digitaal detoxen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *